Kesän aikataulut julkaistu

20.05.2023

Kesän aikataulut ovat julkaistu verkkosivuillamme. Kaukoliikenteemme osalta ne ovat voimassa 25.6. asti, mutta muutaman viikon sisään julkaistaan loppukesän tarjonta. Tauolle jäävät Toijala-Viiala ja Hämeenlinnan vuoromme. Mänttä-Orivesi-Tampere -yhteydet ovat samoja kuin viime kesänä.

Kaukoliikenteen nettilippuja voi ostaa niin Onnibussin kuin Matkahuollon verkkokaupoista. Muistathan, että nettilippu kelpaa vain sille vuorolle ja pysäkkivälille, jolle lippu on hankittu. Nettiliput eivät ole henkilökohtaisia, joten sen voi hankkia myös toisen puolesta. Matkahuollon nettilipussa riittää yksilöimiseksi persoonallinen ”oma tunniste”, jossa ei tarvitse käyttää omaa nimeään. Riittää, kun kerrot kuljettajalle keksimäsi oman tunnisteen.

Onnibussin verkkokaupasta saat vain koodin, joka kelpaa lippuna. Näytä se kuljettajalle.

Lipun oston yhteydessä voit hankkia myös lisämaksullisen polkupyörälipun ja lisäksi Onnibussin kaupassa varauksen pöytäpaikalle. Usein toistuville matkoille sinun kannattaa harkita Valkeakosken Liikenteen 10 matkan lippua. Kuljettajamme myyvät perushintaisia kertalippuja bussista; suosithan maksaessasi pankki- tai luottokorttia.

Kaikista Helsingintien vuoroistamme on yhteys Helsingin lentoasemalle/-lta – joko sukkulabussilla tai suorilla vuoroillamme.

Valkeakosken Liikenne