Matkaliput ja lisäpalvelut

On lukuisia tapoja maksaa ja hankkia lisäpalveluita vuoroillemme

Kertamaksut

Kertamaksun voi hankkia joko etukäteen netti- tai mobiilisovellutuksilla, ostaa käteisellä tai maksukortilla kuljettajaltamme sekä maksaa erilaisilla sovelluksilla tariffialueesta riippuen.
Toistaiseksi emme peri lisämaksuja lemmikeistä.

Kysy tarjous ryhmälipuista:

Alennusluokan liput

Liikennöitsijät päättävät itse hinnoitteluistaan ja mahdollisista alennuksista. Jos alennuslippuja kuljettaja myy, niin mitään kiinteää prosenttia aleluokan lipuissa ei ole hetkeen enää ollut. 

Valkeakosken Liikenteen liikennöimissä kaukoliikenteen vuoroissa alennusluokan lipun voivat ostaa kuljettajalta  eläkeläiset, 12- 19 -vuotiaat nuoret, lehdistö, SLHS:n jäsenet, varus-  ja siviilipalveluhenkilöt sekä kriha-kortin omaavat.
Opiskelijalipun ostajan on esitettävä Matkahuollon logolla oleva opiskelijakortti.

Alle 4-vuotiaat matkustavat ilmaiseksi matkalipun ostaneen kanssa. Emme pysty tarjoamaan lasten istuinta, mutta mukaan sellaisen voit ottaa. 

Matkakortit

Kelpuutamme vuoroissamme Matkahuollon sarjaliput ja Kelan tukemat opiskelijaliput. Tutustu valikoimaan Matkahuollon lippukaupassa.

Linjoilla 60 ja 95 käyvät Nyssen lipputuotteet ja niissä on voimassa Nyssen hinnoittelu.

Kaukoliikenteemme (V130) vuoroissa käyvät Matkahuollon lipputuotteet eri pysäkkiväleille (=taksakm). MH:n lippupohjalle tehty Kymppikortti kelpaa vain Valkeakosken Liikenteen V130-vuoroissa.

Valkeakoski-Hämeenlinna -työmatkalipulla voi kulkea myös V130-vuoroillamme ja niissä peritään kolmen euron pikalisä.

Nyssen lipputuotteet kelpaavat ajamissamme 69 Valkeakoskelta Akaan suuntaan Konhoon/-sta sekä linjalla 68 Uskilaan asti.

Akaassa on käytössä VAU-lipputuotteet ja hinnat.
HSL-, Nysse- tai Waltti-liput eivät kelpaa V130-vuoroissamme.

MHsarjaloka23

Pöytäryhmän paikka

Kaukoliikenteen vuoroillemme voit lisämaksusta varata myös pöytäpaikan. 

Onnibussin verkkokaupasta voit varata lipun oston yhteydessä myös paikan pöytäryhmään. Jokaiselle vuorolle on tarjolla kaksi pöytäpaikkaa.

Pöytäpaikalla on usb-pistokkeiden lisäksi 230V-sähköpistorasiat.

Polkupyörä

Kaukoliikenteessämme (V130) polkupyörän  kuljetusmaksu on 5 euroa. Se maksetaan kuljettajalle käteisellä tai pankkikortilla. Onnibussin ja Matkahuollon verkkosivuilla sen voi ostaa etukäteen lipun oston yhteydessä.  Kokoontaitettavista ja kuljetuskassissa olevista pyöristä tai potkulaidoista emme peri maksua. Sarjakorteilla matkaavilta ei polkupyörämaksua peritä ja sen voi opastuksen jälkeen laittaa itse bussin ruumaan ja ottaa sieltä pois.

Liityntälippu paikallisliikenteeseen

Onnibussin lippukaupasta voit samalla ostaa itsellesi paikallisliikenteen lipun Tampereelle, Valkeakoskelle, Hämeenlinnaan ja pk-seudun HSL-liikenteeseen. Lue lisää.

Valkku Sanpopussi

Nettiliput

Nettilippu käy vain sille vuorolle ja pysäkkivälille jolle se on ostettu. Tarkista vielä ennen maksutapahtumaa, että valitsemasi päivämäärä on oikein.

QR-koodi näytetään kuljettajan rahastuslaitteelle itsestäsi katsoen oikealle sivulle.

Nettilippujamme on tarjolla Onnibussin ja Matkahuollon verkkokaupoissa. Nämä eivät ole henkilökohtaisia lippuja, joten niitä voi ostaa myös toiselle henkilölle.

Matkahuollon verkkokaupassa kysytään ”OMA TUNNISTE”, johon saat käyttää mielikuvitustasi. Omaa nimeä ei tarvitse käyttää.

Matkatavarat

Maksavan matkustajan mukana voidaan kuljettajaa kaksi normaalia matkalaukkua ja käsimatkatavarat. Ylimääräisistä matkatavaroista perimme 5 € / kolli. Yhden kollin enimmäispaino saa olla 20 kg. Sitä painavamman kollin voi ottaa matkaan mukaan edellyttäen että matkustaja itse nostaa sen matkatavaratilaan ja sieltä pois. 

Valkku9 V130
Valkeakosken Liikenne